Bespaar nu op je abonnement op Feeling Wonen

Ben jij een echte designlover? Dan is dit iets voor jou! Feeling Wonen is trendy, opvallend en eigenzinnig. Geniet nu 1 jaar, 2 jaar of meteen 3 jaar van eigentijdse inspiratie. Kies hieronder je abonnement en bespaar tot 30%!

Waarom Feeling Wonen?
Feeling Wonen is hét toonaangevende designtijdschrift, boordevol eigentijdse interieurs en designtrends uit binnen- en buitenland. In iedere editie staan uitgebreide woonreportages waarin enthousiaste eigenaren en architecten hun huis laten zien. Daarnaast laat de redactie van Feeling Wonen je kennismaken met jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken. Feeling Wonen is een tijdschrift voor iedereen die een oog heeft voor design of er graag meer over wil weten. Verschijning: 6x per jaar.

Voordelen voor Feeling Wonen abonnees
Met een Feeling Wonen abonnement geniet je elke keer weer van trendy wooninspiratie. Je ontvangt Feeling Wonen veilig en gratis in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Geef Feeling Wonen cadeau
Ken je iemand die (ook) fan is van een trendy woonstijl? Geef dan een abonnement op Feeling Wonen cadeau! Vul in het formulier eerst de gegevens van de ontvanger in en duid daarna ‘een afwijkend betaaladres invullen’ aan.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Deze aanbieding is geldig in België. Je ontvangt de eerstvolgende editie van Feeling Wonen in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Magazines.