Win tickets voor Inside Out in Gent!

Inside Out brengt voor de tweede maal twee weekends lang indoor, outdoor én kunst samen onder één dak in Flanders Expo. Zin om een bezoekje te brengen? Wij geven 50 duotickets weg voor de exclusieve ‘invite only’ preview op vrijdag 9 maart van 17u tot 23u!

beurs inside out gent

Inspiratie

In deze tweede editie vind je opnieuw alle nieuwigheden en trends uit de woonwereld voor binnen én buiten, van de mooiste eettafels tot je eigen wellnessplek. En Inside Out zorgt voor nog veel meer inspiratie:  met een designpark, waar je origineel buitenmeubilair van Hay vindt, een driedelige moodbox ingericht door jonge interieurarchitecten, een pop-up store voor een quick fix van je interieurs, en lezingen en workshops van trendwatcher Hilde Francq, interieurblogster Clo Clo en andere connaisseurs.

Je maakt er ook kennis met de tentoonstelling van de winnaar van de wedstrijd ontwerpen met als thema ‘cohousing’ die Inside Out lanceerde om een platform te bieden aan jonge talenten. Tijdens de eerste editie vond je ten slotte ook al een beperkt aanbod sculpturen, schilderijen en foto’s. Dit jaar toont Inside Out, binnen het concept Inside Art, nog veel meer inspirerende woonkunst om je huis net dat beetje meer te geven.

Inside Out, Flanders Expo, 10-12 maart en 16-18 maart, www.inside-out.gent