4 lampen, 4 stijlen

Niets zo belangrijk als licht op kantoor! Maar dit hoeft helemaal niet de typische, saaie bureaulamp te zijn. Werk met hout, structuur, zwart of kleur en je werkruimte ziet er meteen heel anders uit. Of hoe een bureaulamp de werksfeer bepaalt…

1. Hout

We werken hoe langer hoe meer thuis, en als we dat doen, doen we dat het liefst in stijl en in een interieur dat aangepast is aan de ruimte waarin we werken. Deze archetypische bureaulamp ‘Nani’ van Frederic Sofia voor Ligne Roset is afgewerkt met mondgeblazen opaalglas en geeft je kantoor meteen een gezellige werksfeer. • Design Frederic Sofia, Ligne Roset.

lamp hout

2. Structuur

Gebruik eens een lamp om je ruimte te verdelen. De lamp ‘AK2’ van ontwerpers Ivan Kasner en Uli Budde voor De Vorm delen je ruimte op een handige én mooie manier in. • Design Ivan Kasner & Uli Budde, De Vorm.

lamp ruimteverdeler

3. Zwart-wit

Zwart is luxueus, zwart is mooi. Ook op je werkplek kan een zwart accent de sfeer maken. De bureaulamp ‘Mona’ van Lucie Koldova voor Brokis bestaat uit mondgeblazen glas en zal fantastisch staan op je bureautafel. • Design Lucie Koldova, Brokis.

lamp mondgeblazen glas

4. Kleur

Kleur maakt een mens blij en op de werkplek is vrolijkheid ook altijd welkom. Kies daarom voor deze atypische bureaulamp ‘Planet Table Lamp’ van Mette Schelde voor Wait To Be Seated en combineer ze met een gele bureaustoel of een aarbeienrode werktafel. Zo ga je met plezier aan het werk. • Design Mette Schelde, PLEASE WAIT to be SEATED.

lamp zwartwit

Bron: Feeling Wonen 2016 | Samenstelling Karin De Ridder