Boudoirstijl in je badkamer

Feeling Wonen ging op zoek naar nieuwe badkamer trends op het vlak van inrichting en kwam onder meer bij deze boudoirstijl uit. Met veel roze, spiegels, reflecterende oppervlakken, goudtoetsen en het pièce de résistance: de kaptafel! Heel vrouwelijk en inspirerend, en in kleine of grote doses toe te passen… 5.OliviaLee.Altar1

Smart homes tjokvol digitale snufjes vragen volgens ontwerper Olivia Lee niet om nog meer kabels en stekkers. Integendeel, ze ontwierp kaptafel, kruk en accessoires met vintage feel en compleet analoog. Waarom? Dan doorstaat deze Athena Collection de toekomstige updates.

B Judd HintonLane7936

Een badkamerinrichting van de Australische interieurontwerper Aimee Tarulli. De wastafels zijn van Kartell by Laufen en de messing kranen en douches van het Australische Sussex taps. De spiegels zijn van Luum Melbourne, vergelijkbare spiegels zijn o.a. te vinden bij Made.com.

Copyright: Judd Hinton Lane.

B GIORGIA ZANELLATO

Giorgia Zanellato heeft een vaasje ontworpen voor ijdeltuiten, die maar wat graag in de spiegel kijken. Daarom noemde ze dit spiegelende vaasje Narciso.

B NOMESSNomess biedt 1000 manieren om bureau en badkamer lekker opgeruimd te houden. Zoals met deze Miss Piggy roze Personal Mini, met deksel die tegelijkertijd ook spiegel is.

B DETREMMERIE

Glas en licht veranderen door deze slimme combinatie in een spiegelende maan. Het zachte licht is egaal, wel zo handig wanneer je makRoos Stalpers & Fee van ‘t Veene-up aanbrengt voor deze Detremmerie spiegel, ∅ 60 cm.

Productie: Roos Stalpers & Fee van ‘t Veen.