Buitenverlichting

De nieuwe verlichting voor tuin en terras is behalve beeldig ook opvallend milieu- en gebruiksvriendelijk. Duurzame materialen en herlaadbare batterijen zijn belangrijke troeven, net zoals zonnecellen die bedrading overbodig maken… Balade

‘Balad’, wandellamp in 2 verschillende hoogtes (12 cm en 25 cm) met oplaadbare batterij en een autonomie van 14 uur. Kan ook aan statief worden gehangen zodat het een staanlamp wordt. Ernaast: bolvormige staan- en tafellamp ‘Mooon’, eveneens met oplaadbare batterij  en een autonomie van 10 uur. Polyethyleen en aluminium, alles van Fermob.

 

Gloster ambient rays

‘Ambient Ray’ van Hendrik Pedersen heeft een frame van gepolijst teakhout en een natuurlederen handvat. De wandellamp is oplaadbaar op zonne-energie of met een usb en heeft een afstandsbediening met 8 lichtafstellingen. Van Gloster.

MAIORI

‘La Lampe Paris’ en, op de grond, ‘La Lampe Petite’ zijn geïnspireerd op de oude Parijse straatlantaarns. Van gelakt alu en Batyline-stof. Werkt op zonne-energie en heeft een autonomie van 9 uur. Van Maiori.

 

Ontdek onze volledige selectie buitenverlichting in het mei-juninummer 2019 van Feeling Wonen. Nog in de winkel tot 18 juni!

 

Samenstelling: Karin De Ridder,  Femke De Schrijver en Jan De Vos.