Creatief met badkamerspiegels

Thuiszitten heeft ook zijn positieve kanten. Al was het maar om je interieur een kleine boost te geven. De redactie van Feeling Wonen geeft je elke dag een tip om van je huis een warme, persoonlijke thuis te maken. Vandaag: badkamerspiegels voor een speelse twist. 

Atypische badkamerspiegels maken van een klassieke, neutrale badkamer meteen een bijzondere ruimte. We lichten drie opties uit. Je maakt je badkamer extra groot met een wandkast met spiegelfronten. Eventueel kun je de wandkast helemaal doortrekken naar je dressing of slaapkamer, waardoor je de verschillende ruimtes in elkaar laat overvloeien. Een tweede optie is een decoratieve spiegel. Struin niet de badkamerwinkels af maar bezoek de websites van je favoriete woonmerken en ga op zoek naar een spiegel die je aanspreekt. Denk aan geometrische spiegels, spiegels met getint glas, met een bijzonder kader of een print… Heb je niet veel ruimte? Opteer dan voor een spiegel met verborgen kast. Ook daarvan komen er steeds meer op de markt buiten de klassieke sanitairmerken. Mooi én praktisch.

Boven: realisatie met spiegelwandkast van Bear & Bunny. Linksonder: ‘Moon’ spiegel van Moroso. Rechtsonder: realisatie van Van Staeyen.