Creatief met tegels, behang en verf

… en nog zo veel andere materialen om van je interieur een persoonlijk verhaal te maken, zonder veel moeite. Drie trendideeën.

1. 3D met verf

Een hoek creëren in je leefruimte kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een paar meubels rond een tapijt te plaatsen. Ook een kleurvlak op de muur in een andere tint bakent de ruimte af. Het blauw geverfde kamerscherm vormt een tweede kleurvlak en zorgt voor diepte. Aangezien zo’n kamerscherm makkelijk te verplaatsen is, kun je telkens andere kleurcomposities maken.
Muurverf uit de collectie Intention Range, Renaulac

2. Nieuwe tegelcombinaties in de badkamer

Van XL-tegels in de badkamer gaan we terug naar de klassieke kleinere modellen, liefst in een matte uitvoering. Maar in plaats van de eeuwig vierkante tegels zien we nu een combinatie van verschillende afmetingen op muren en vloer, wat je badkamer een hele nieuwe dynamiek geeft. Puzzelen maar, want de mogelijkheden zijn enorm!
Collectie ‘Din’, design Konstantin Grcic, keramisch, 4 afm., 6 versch. hoekstukken, 8 kleuren, 2 afwerkingen, Mutina.

3. Geverfde vloer

De rollen zijn omgedraaid in deze ruimte, waardoor alle aandacht naar de vloer gaat en de muren wit blijven. Letterlijk een andere manier om naar kleur te kijken.Zitbank ‘Jax’, bijzettafeltjes ‘Metal Side Table Round’ en ‘Stoneware Side Table’, HK Living.

Samenstelling: Emmy Toonen. Bron: Feeling Wonen 4/2021.

Meer inspiratie?

Breng kleur in je slaapkamer