Een echte buitenwoonkamer

Als er iets is dat we de afgelopen twee jaar geleerd hebben, dan is het om meer en beter te genieten van tuin en terras. Outdoor fabrikanten spelen daar slim op in door een completer aanbod aan outdoor meubels te ontwerpen, die zich binnen net zo goed thuis voelen als buiten.

Meer leesplezier? Abonneer je nu!

Foto: tafel ‘Allsize’ met blad van behandeld irokohout, gestoffeerde buitenstoelen ‘Ria’ en buffetkast van behandeld aluminium ‘Ninfea’ van Fast (fast.design)

Opnieuw tijd doorbrengen met familie en vrienden onder een stralende zon staat hoog op ons verlanglijstje dit jaar. En hoe langer we buiten zitten, hoe beter onze tuin of ons terras daarvoor moet zijn uitgerust. Een etentje al fresco wordt pas echt puur genieten als je over een tafel en stoelen beschikt die qua comfort, uitstraling en vormgeving niet moeten onderdoen voor indoor meubels. Outdoor fabrikanten hebben de afgelopen jaren dan ook heel hard gewerkt om het comfort van binnenmeubilair te vertalen naar buitenmeubels die je zin geven om langer buiten te blijven. Materialen als hout, aluminium en hoogwaardig textiel spelen daarbij een belangrijke rol.