Evolution Café: voor designliefhebbers en foodies

De Hasseltse interieurwinkel Evolution komt met een nieuw concept: het Evolution Café. Deze zomer is dit de place to be voor designliefhebbers en foodies! Design, food, drinks, cocktails en music: wat heb je nog meer nodig op een warme zomerdag?

Evolution

Architecte Cheyla Poncé-Perez en interieurarchitect Eric Kitselaar wilden hun passie voor design, architectuur en interieur met de wereld delen en openden interieurwinkel Evolution in Hasselt. Je vindt er heel wat designmeubelen van verschillende merken (zoals Muuto en Hay), mooie klassiekers en leuke accessoires. Ze richtten ook hun eigen label met meubels op en geven je ook graag advies over je totaalprojecten. Zo richtten ze de pop-upbrillenwinkel “Odette Lunettes” voor Eline De Munck in op de Antwerpse Meir. Benieuwd naar wat “Evolution” zoal te bieden heeft? Neem dan zeker een kijkje op de website van de hippe interieurwinkel.

Evolution Café

Deze zomer (van 23 juni 2016 tot en met 3 september 2016) breidt de interieurwinkel uit en kan je er ook genieten van een gezond ontbijt en een gezellige lunch op hun terras. ’s Morgens kan je er rustig je krant lezen terwijl je een croissant of een kom granola eet en van je kop koffie slurpt. ’s Middags smul je er van de dagverse salade op bijpassend designservies. Heb je niet veel tijd om uit lunchen te gaan, dan kan je je lunch ook afhalen. Ook voor een aperitief ben je bij de pop-up aan het juiste adres: op vrijdag en zaterdag shaket het café van 16 uur tot 18 uur verfrissende en verrassende cocktails. Wil je meer weten over het nieuwe concept van Evolution? Klik dan hier.

Info: Maagdendries 4, 3500 Hasselt, tussen 23 juni en 3 september 2016. Open op woensdag en donderdag van 10u tot 18u en vrijdag en zaterdag van 10u tot 20u.