Feeling Wonen met trendlezing op de Biënnale Interieur

Op 14 oktober start de Biënnale Interieur in Kortrijk weer: hét interieur- en designfestival van België dat je zeker niet mag missen. Naar goede gewoonte zal ook Feeling Wonen aanwezig zijn, kom dus gerust langs om even uit te blazen. Maar dat is niet alles: trendwatcher Hilde Francq van Francq Colors zal er op vrijdag 21 oktober een lezing geven over dé kleur-en interieurtrends van 2017! 
Hilde Francq_11bw

Hilde Francq

Trendwatcher Hilde Francq is een pionier in kleur. Haar bedrijf Francq Colors focust zich op kleur en trends, voor bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren. De kracht van kleur is immers immens belangrijk voor merken die ‘on trend’ willen zijn en blijven. Franco Colors doet Trend Research, vertrekkende vanuit sociologische, economische, technologische en ecologische evoluties. Hieruit worden verschillende Trend Themes gefilterd, die bestaan uit specifieke kleurencombinaties, materialen, patronen, texturen en vormen.

Op vrijdag 21 oktober om 15u zal Hilde Francq op de Biënnale Interieur de kleur- en interieurtrends van 2017 presenteren. Deze Engelstalige trendtalk is gratis en vindt plaats in Bar Le Banquet Gaulois (Hall 3) om 15u. Na afloop word je onthaald op een drink.

Praktisch

De Biënnale Interieur 2016 loopt van vrijdag 14 oktober tot en met zondag 23 oktober 2016.
Adres: Kortrijk Xpo – Doorniksesteenweg 216 8500 Kortrijk
Info en tickets: Biënnale Interieur