Feeling Wonen trakteert: win tickets voor Batibouw 2018

Elf dagen lang inspiratie en tips & tricks uit de bouw-, renovatie-, en woonsector. Van 22 februari tot 4 maart 2018 vult Batibouw weer de hallen van Brussels Expo met zo’n 1000 exposanten. Volop bezig met verbouwen of inrichten, maar heb je nog wat nood aan inspiratie? Feeling Wonen mag 25 duotickets weggeven!

Beleef Batibouw

Dit jaar draait Batibouw rond 4 thema’s: beleef Batibouw, connectiviteit, protect your home en zorgeloos wonen. Het thema ‘beleef Batibouw’ dient ook meteen als rode draad doorheen de gehele beurs. Als bezoeker ontdek je de nieuwste producten en diensten met al je zintuigen. Je kunt er al je ideeën ‘live’ ontdekken. Test de stevigheid van een muur zelf uit of trek je schoenen uit en loop eens door de Walk of Floors om jouw geschikte vloer te vinden.

Het Immovillage is hét trefpunt op de beurs voor alle geïnteresseerden, zowel particulieren als professionals, in de vastgoedsector. Ondertussen is de Garden Room een vaste waarde geworden op de beurs. Een oppervlakte van 500 m² gevuld met inspiratie voor de inrichting en afwerking van je tuin. Dit jaar voegen een aantal exposanten hun standen samen voor een nieuw project: Outspiration.

Nieuw sinds dit jaar is de Walk of Flames: een hele passage gewijd aan kachels en haarden.

Praktisch

Batibouw loopt van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart 2018, telkens van 10u00 tot 18u30. Op vrijdag 23 februari blijven de deuren uitzonderlijk open tot 21u00. Tijdens de Nocturne op donderdag 1 maart is de beurs geopend van 10u00 tot 23u00. De beurs vindt plaats in alle paleizen van Brussels Expo, Belgiëplein 1 1020 Brussel (BE). Tijdens de week geniet je aan de kassa van het verlaagde tarief aan € 7 vanaf 15u00 (tijdens de Nocturne vanaf 18u00).

Win tickets

Wij geven 25 duotickets weg! Klik snel hieronder op de knop en doe mee.

  • Hoeveel inschrijvingen zullen wij ontvangen hebben via Feeling Wonen op 10/02/2018 om 23u59?

Bron: in samenwerking met Batibouw