Goede binnenkomer

(Meer) thuiszitten heeft ook zijn positieve kanten. Al was het maar om je interieur een kleine boost te geven. De redactie van Feeling Wonen geeft je elke dag een tip om van je huis een warme, persoonlijke thuis te maken. Vandaag: stylish deurbeslag voor een goede binnenkomer.

Deurklinken

Deurbeslag is niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van een huis. Toch bepaalt de deurklink of -knop wel mede de stijl van een woning. Wanneer je kiest voor een exemplaar dat goed past bij de stijl van je meubels en accessoires, creëer je sneller een harmonieus geheel. Denk daarom verder dan het beperkte gamma in je lokale bouwmarkt. Het aanbod is tegenwoordig enorm: van klassiek tot eigentijds en van ingetogen tot kleurrijk. Wij selecteerden er een aantal, o.m. van de Belgische ontwerper Frederik Delbart.

‘Lever handle on plate – Bubbels’ in gepolijst nikkel van India Mahdavi voor Maison Vervloet, messing deurklink ‘Caracas’ van Frederik Delbart voor Quincalux, de overige deurknoppen en klinken zijn ontwerpen van de Zwitserse designstudio Big-Game voor Maison Vervloet.