Groen geluk in huis

Maak van je huis een creatieve speelplek. De redactie van Feeling Wonen geeft je elke dag een interieurtip die van je thuis de mooiste plaats maakt om te zijn. Vandaag: groen geluk in huis!

We snakken allemaal naar frisse buitenlucht of naar een wandeling met vrienden in het groen, maar helaas nopen deze tijden tot grote voorzichtigheid, en kunnen we maar met mondjesmaat en alleen of met z’n tweeën naar buiten. Waarom draaien we de rollen dan niet om? We doen meer met onze planten in huis en dan vooral met groen dat voor een helend effect zorgt. Geen betere gidsen in de wereld van de planten dan de auteurs Igor Josific en Judith de Graaff, die na ‘Urban Jungle’, in hun tweede boek ‘Plant Tribe’ dieper ingaan op de positieve kracht die van bepaalde planten uitgaat en hoe je die in elke kamer kunt opwekken voor meer energie, positiviteit, creativiteit en liefde. Ze geven ook tips voor een vredig samenzijn van planten en huisdieren.

Boek ‘Plant Tribe’, Lang en gelukkig leven met planten, Igor Josifovic & Judith de Graaff, € 25, Fontaine Uitgevers, online o.m. te koop via standaardboekhandel.be