Hotelsfeer in huis

Thuiszitten heeft ook zijn positieve kanten. Al was het maar om je interieur een kleine boost te geven. De redactie van Feeling Wonen geeft je elke dag een tip om van je huis een warme, persoonlijke thuis te maken. Vandaag: vertaal de sfeer van een luxe hotelbar naar je eigen huis.

Hotel Stamba

Deze bar is een schoolvoorbeeld wat het mixen van pasteltinten betreft, en dat in een brutalistisch kader. Hoe vertaal je deze sfeer naar je eigen interieur? Mix verschillende pastelkleuren met elkaar en zorg voor voldoende variëteit in materialen en texturen. Met een zachtblauwe tint of enkele zwart-witte elementen erbij wordt het geheel nooit tuttig. Ook materialen als beton en staal kunnen voor balans zorgen. Stoelen met ronde en chunky vormen in sorbetkleuren en grafische vloertegels zijn ideale eyecatchers (ook beschikbaar in pasteltinten, o.m. bij Otto Tiles & Design). Wees niet bang om voor meer dan een pasteltint te gaan.

Meer hotelinspiratie voor thuis vind je in editie 4, vanaf volgende week dinsdag 12 mei in de winkel in de winkel. Beeld: Hotel Stamba in Tbilisi.