Ik koop Belgisch!

Thuiszitten heeft ook zijn positieve kanten. Al was het maar om je interieur een kleine boost te geven. De redactie van Feeling Wonen geeft je elke dag een tip om van je huis een warme, persoonlijke thuis te maken. Vandaag: ik koop Belgisch! 

Naar aanleiding van de vele oproepen om lokaal te shoppen en ook de verschillende open brieven en petities vanuit de modesector, is Flanders DC, de  Vlaamse organisatie voor ondernemen in de creatieve industrie, vanuit hun ‘Ik Koop Belgisch/ J’Achète Belge’ campagne gestart met het oplijsten van alle Belgische webshops van Belgische creatieve ondernemers/merken. Komen aan bod: mode en design, maar ook  literatuur, beeldende kunst, fotografie, grafische vormgeving, podiumkunsten etc. De lijst wordt dagelijks aangevuld, dus het loont de moeite om regelmatig een kijkje te nemen: flandersdc.be/nl/magazine/ik-koop-belgisch

Een voorsmaakje van wat je zo al kunt vinden via de website: plaid van Cosyknits, lamp Torch Bunch van Sylvain Willenz, dienblad Charles van Grint i.s.m. Serax, stoel SLL18 van Bulo, en vaas van Daan De Wit.