Maak van je thuis een toevluchtsoord

Het belooft een winter te worden waarin we veel tijd in huis doorbrengen. Dan maken we er maar beter een warm nest van waarin het aangenaam vertoeven is. Voor een kerstboom is het nog nét dat tikkeltje te vroeg, maar ook geuren in huis doen je de hectische buitenwereld zo vergeten. Sluit de deur, druk de pauzeknop in, steek een kaarsje aan en ontspan. (In samenwerking met Rituals)

Geuren die kalmeren, verkwikken en opfleuren
Wist je dat geuren erg bepalend zijn voor de energie in huis? Ze beïnvloeden hoe jij je voelt zodra je deur opent. Sommige roepen herinneringen op, terwijl andere je spontaan een veilig gevoel geven. Het komt er dus op aan de geur te vinden die jij kunt gebruiken om de kille wintermaanden ontspannen door te komen.

Rituals is meester in het samenstellen van geuren die de zintuigen prikkelen. Zij weten perfect welke geuren het huis onderdompelen in een relaxte stemming waarin we onze batterijen kunnen opladen. De verfijnde geur van bloemen werkt goed om een gezellige en uitnodigende setting te creëren. Meer nood aan energie? Zweer dan bij geuren die opwekken. Een frisse wind in huis zet aan tot een actieve levensstijl. Rijke geuren slagen er dan weer in om warmte in huis te blazen. Vergelijk het met een glas glühwein. Zalig toch?

De Rituals Private Collection bestaat daarom uit drie assortimenten die elk zo’n specifieke sfeer uitademen. In november krijgen ze alle drie een nieuwe huisgeur om te ontdekken. Jade Vine, een elegante geur met jadebloem en witte bloesem, verrijkt met kruidige elementen en milde vanille. Met andere woorden: een lichtzoete inval waar je instant gelukkig van wordt. Goji Berry, een geur van donkerrood fruit, vermengd met sprankelende pompelmoes en gojibessen. Die laatsten zijn namelijk niet enkel een superfood, ook hun geur geeft nieuwe energie. En tot slot de zware geur van Sacred Saffron, een samenstelling met roze peper, gember, kruidnagel, wierook en amber die warmte en troost biedt. Met welke huisgeur overwinter jij bij je thuis?

Stijlvol verpakt
De drie nieuwste geuren zijn vanaf november verkrijgbaar in de vorm van geurstokjes en geurkaarsen in een luxueuze verpakking. Ze zijn niet enkel leuk om onder de kerstboom te leggen, maar ook om naast de kerstboom te plaatsen. De zwarte, witte en champagnekleurige glazen potten staan mooi in elk interieur en misstaan al helemaal niet tussen de kerstdecoratie. Als de kaars of geurstokjes op zijn, kun je de pot hergebruiken als vaasje of pennenhouder. Early birds hoeven niet te kiezen tussen geven en nemen, want wie vóór 15 november €45 aan kerstcadeaus inslaat, online of in een winkel van Rituals Cosmetics, krijgt mini Fragrance Sticks cadeau (zolang de voorraad strekt). Zo wordt de gift of giving nog net dat tikkeltje leuker!

Ontdek alle producten uit de Rituals Private Collection op rituals.com.

Bron: i.s.m. Rituals.