Team Thuis wint

In tijden van corona valt het spotlicht op design van lokaal talent, zowel jong als gevestigd. Er is namelijk zo veel moois! Spendeer jij je vakantiegeld deze zomer aan design? Of toch aan baguettes of barolo?

Kunst ontmoet design: deze bijzettafels met draaibaar blad van Maria Scarpulla is onderdeel van een serie van dertig tafels en dertig schilderijen, alle uniek, die ze uitbracht onder de titel You Know The Way, Right? Tafel, € 1.500.

De Unfolded Mirror van Studio Rens zet glas af tegen gekleurd folie om het effect van diepte in kleur en perspectief te benadrukken, afgebeeld in roze #01, 40 x 20 x 50 cm, € 440.

Hoge opbergtafel Kanji van Pepijn Tyvaert voor Møbeldesign bespaart en biedt ruimte tegelijk, 108 cm hoog, € 1.120.

Een ode aan Berlage, deze gelijknamige collectie eenvoudige zitmeubels van Richard Hutten voor Gispen. Van hout met singels: stoel, € 745; kruk, € 254; barkruk, € 399.

Het begon als decor voor een Viktor & Rolf-show, dessin Withered Flowers van Studio Job. Nu is dit op William Morris gebaseerde ontwerp een behang voor NLXL. Hier in kleur Job 07, 49 x 900 cm, € 199.

De volledige reportage met nog veel meer moois vind je in het zomernummer van Feeling Wonen, te koop tot 10 augustus 2020.

Nog geen abonnee?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement nemen? Dat kan hier!

Productie Floor Knaapen