WIN een exclusief VIP-weekend Brussels Design September

Samen met Design September en de andere partners van het festival schenkt Feeling Wonen een exclusief VIP-weekend voor twee in Brussel op 25 en 26 september weg.

Exclusief voor de lezers van Feeling Wonen en Gael Maison doen we twee arrangementen cadeau (één voor elke titel):

Verder geven wij 20 x 2 tickets weg voor Brussels Design Market en Contemporary Design Market (10 x 2 voor Feeling Wonen en 10 x 2 voor Gael Maison). Wanneer je deelneemt maak je automatisch kans op een gratis duoticket voor Brussels Design Market en Contemporary Design Market, dat geldig is voor de preview op zaterdagochtend en de rest van het weekend. Meedoen kan tot en met 16 september 23:59 uur. Succes!

Doe mee en win

Dit kun je verwachten van het VIP-weekend

Je logeert in het hart van Brussel, vlak achter de Muntschouwburg, op de site van een eeuwenoud klooster, waar de Franse schilder David, een belangrijk figuur in de Franse Revolutie, ooit nog woonde. De sobere en luxueuze inrichting van The Dominican doet het roemrijke verleden van het pand alle eer aan. De stijl van dit designhotel uit de Carlton-groep: Urban Sanctuary Cool.

Ahooga is een Belgische fabrikant van e-bikes en plooifietsen, de ideale vervoermiddelen om de stad vlot te doorkruisen, zodat je moeiteloos alle evenementen van het festival die je interesseren kunt bereiken.

Wolf is een gastronomische wereldreis, want hier vind je maar liefst 2 bars en 19 restaurants onder één dak. Indisch, Italiaans, Thais, vegan of een burger… aan jou de keuze!

Brussels Design Market, de grootste en meest bezochte vintage designmarkt van Europa, hoeven we je vast niet meer voor te stellen. Ze vindt nog steeds plaats op de Tour & Taxis-site, en wel in de schitterende hallen van het oude goederenstation Gare Maritime, dat net gerenoveerd werd. Op Contemporary Design Market maak je kennis met een vijftigtal Belgische designtoppers. Met je VIP-tickets heb je toegang tot de Preview op 1 zaterdag 25/9 vanaf 9u en tot alle andere evenementen van het weekend.

Zin in een abonnement? Klik hier voor de beste voordelen!