WIN: 15 duotickets voor de cocoon & vtwonen beurs

Het is bijna zover: van 15 t/m 18 november staat Brussels Expo helemaal in het teken van interieur, decoratie én vtwonen! Wil je niks missen van de cocoon & vtwonen beurs, bestel dan snel je tickets. Of nog beter: doe mee aan onze wedstrijd, want we mogen 15 duo’s weggeven!

Thema wabi-sabi

Dit jaar staat de 30e editie van de cocoon & vtwonen beurs helemaal in het teken van wabi-sabi of de perfectie van imperfectie. Wabi-sabi is een esthetische en spirituele filosofie uit Japan die meent dat je perfectie kan vinden in zaken die net imperfect zijn. Het combineert wabi en sabi,die respectievelijk staan voor eenvoud en het nostalgisch besef dat alles vergankelijk is. Qua decoratie betekent dit: natuurlijke, rauwe materialen, lichte kleuren en unieke meubels met letterlijk een hoek af. 

Wat is er allemaal te doen?

In de verschillende hallen van Brussels Expo kan je tijdens de beurs terecht voor heel veel interieurinspiratie, workshops en informatie over je favoriete woonmerken. Daarnaast sla je er in de Shopping Zone je eerste kerstcadeaus in én valt er in de compleet nieuwe vtwonen village ook een heleboel te beleven. Bezoek het volledig gestyled vtwonen huis van 300 m², doe mee met workshops, luister naar lezingen, ontmoet stylisten zanne en Guillemine in levende lijve en ga voor een hapje en een drankje naar het vtwonen café. Redenen genoeg om een bezoekje te brengen, niet?

Schrijf je in en win een duoticket!

Wil jij graag een van de 15 duotickets winnen voor de cocoon & vtwonen beurs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Feeling Wonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 07/11/19. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

De beurs loopt van vrijdag 15 t.e.m. maandag 18 november 2019 in Brussels Expo, in paleizen 4 en 8. De nocture op vrijdag loopt van 11u tot 22u. Van zaterdag tot en met maandag is de beurs open van 11u tot 18u.


Geen tickets gewonnen? Niet getreurd. Tickets kopen kan hier.