WIN kaarten voor de Contemporary Design Market in Brussel

Brussels Design Market, dé beurs to go op het gebied van vintage, ontvangt voor de 4de keer een selectie van het beste wat het hedendaags design te bieden heeft. Op het programma van Contemporary Design Market: een vijftigtal studio’s, waaronder zowel vaste waarden als nieuwe namen die volop aan de weg timmeren. Wij geven 30 x 2 tickets weg. Scrol naar beneden en waag je kans!

Contemporary Design Market

Vorig jaar bleek het heldere kader van de Gare Maritime (Tour & Taxis) de perfecte plek om de tentoongestelde meubels mooi tot hun recht te laten komen, of het nu ging om die van de honderdtal aanwezige vintage-handelaren of die van de hedendaagse designers die waren geselecteerd. Het bleek bovendien de ideale plek voor ontmoetingen en een optimale sfeer. En dat is waar Design Market en Contemporary Design Market (CDM), zijn hedendaagse tegenhanger, naar streven: dat de bezoeker zich kan ontspannen, maar zeker ook vindt wat hij zoekt.

Een aantal ontwerpers en ontwerpsters die de vorige jaren al aanwezig waren (Sebastien Caporusso, Atelier Leda, Daan De Wit, Bram Kerkhofs, Frits Kuitenbrouwer en de studenten van het VOMO in Mechelen) maken opnieuw hun opwachting, maar er zijn ook nieuwe gezichten, zoals Amber De Waele (1), Emma Cogné (2), Cose in Corso, Estelle Chatelin & Georges Ahokpe, Arne Desmet, Wiebe Vande Keer (3)… Nog maar eens het bewijs dat de Belgische designscene springlevend is!

Eregast, dit jaar, is de Armeense, in Brussel gevestigde ontwerper Noro Khachatryan, van wie de ingetogen werken het midden houden tussen architectuur, sculptuur en object. Khachatryan werkte al in Beiroet en opende vorig jaar in Molenbeek een atelier dat getuigt van zijn voorliefde voor ruwe materialen, die verfijnd zijn afgewerkt. Designer/fotograaf Thibeau Scarcériaux is de jonge eregast, terwijl Gilles Mayk Navangi en Gilles Bostoen ‘Binome’, openen, een samenwerkingsproject, gelanceerd door CDM om wat meer diversiteit in de Belgische designscene te brengen. Contemporary Design Market, 24 en 25/9, Gare Maritime Tour & Taxis, Picardstraat 7-11. designmarket.be
contemporarydesignmarket.be

Win kaarten voor de Contemporary Design Market (24 en 25/09)

Feeling Wonen LIVE

Tijdens de beurs voor vintage en hedendaags design kun je op 24/9 een design shoot van de redactie komen bijwonen. Redacteur Monique en fotograaf Kaatje zullen met de creaties die op de beurs staan tentoongesteld, een reportage maken, die in een van onze volgende edities zal verschijnen en je een blik achter de schermen gunnen.

Foto: Extensa

Zin in een abonnement? Klik hier voor de beste voordelen!