WIN kleuradvies en een verfcheque t.w.v. € 620!

Wij geven 5x kleuradvies t.w.v. € 120 + een verfcheque van € 500 p.p. weg, te besteden in een Colora-winkel, samen dus goed voor € 620. Scrol naar beneden en waag je kans!

Kleur bekennen

Tegenwoordig experimenteren we steeds meer met kleur. Van een plafond met opvallende sierelementen tot statement kleurvlakken. En van een contrasterende kleurenmix tot een rustgevend ton sur ton-palet. De kracht van kleur in huis is niet te onderschatten. Het is een belangrijke tool die helpt om een interieur persoonlijk te maken. Om je kleurkeuze makkelijker te maken, onderzoeken experts van verfmerken welke kleuren we nu in huis willen. Boss paints en Colora kozen Entangled Green als trendkleur voor 2023: een rustgevende groentint met een subtiel vergrijsde ondertoon, waardoor de kleur zich makkelijk laat combineren. De nieuwe trendkleur vertrekt vanuit het verlangen naar vrijheid, comfort en joie de vivre na een lange, onzekere periode en straalt verbondenheid en duurzaamheid uit. Toch blijft kleur een heel persoonlijke kwestie. Kleuren roepen emoties op, die voor iedereen anders zijn. Ook de context speelt een rol, denk aan de bestaande materialen in een woning, de lichtinval en de verschillende ondergronden. Feeling Wonen en Colora helpen je dan ook graag in de zoektocht naar jouw persoonlijke kleur- en verfconcept.

Win kleuradvies t.w.v. € 120 + een verfcheque van € 500

De wedstrijd loopt tot en met 3/4/2023. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van Colora. De winnaars hebben tot eind september 2023 om kleuradvies aan huis in te plannen. De verfbon is geldig tot 4 april 2024.

Nooit meer een winactie missen? Word abonnee. Klik hier voor de beste voordelen!

Wedstrijdreglement